Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mart, 2021 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

ŞAH DÖNEMİ İRAN ÇAY KUTUSU

  ŞAH DÖNEMİ İRAN ÇAY KUTUSU İran Malı Made in Iran Çay kutusu 10,5*13,5*12,5 cm boyutlarındadır.         Kapağında çay toplayan erkek işçi, yanlarında ise çay toplayan  kadın işçi resimleri olan, şah     dönemi  bayrağına ait aslan güneş ve taç armalı kutu. Aslan ve güneş simgesi gücü ve devamlılığı simgelemektedir. Kılıç zülfikara atıfta bulunmaktadır.

HARRODS KNIGHTSBRIDGE EARLY GREY BLEND No: 42 50 TEA BOX 125 Gr

HARRODS  KNIGHTSBRIDGE EARLY GREY BLEND ÇAY KUTUSU İngiliz malı Made in United Kingdom           10*10*12,5 cm boyutlarındadır.  Yeşil renkli kutunun kapağında şirket adı Harrods Knightsbridge, Early Grey Blend Blend No: 42 olarak ürünün adı, 125 gram ve 50 çay poşeti olduğu ve şirketin adresi bulunmaktadır. Bir yan yüzde “ 1849 da burada Henry Charles Harrod özellikle çay satan küçük bir dükkan açtı. Bu başarılı girişim yıllar boyunca büyüyerek bugün bizim gördüğümüz Dünyanın en ünlü mağazası haline gelmesi ile sonuçlandı. Kurucumuz ile aynı ilkelerle hala dünya çapında çok özel bir şeyden hoşlananlar tarafından takdir edilen eşsiz çay karışımlarında uzmanız ” yazısı ve mağazanın, reyonların ve nakliye arabasının görselleri mevcuttur. Kutu yakın zaman dilimine aittir.                                                         Harrods, Charles Henry Harrod tarafından 1849 yılında Londra da kurulmuştur. Londra’da büyük mağazası mevcuttur. Mağaza dünyanın en büyük ve değerli mağazalar

Gıma halıs yağlı kakao kutusu

   Gina Halis yağlı kakao kutusu 34x45x78  Uretım yılı xxxx, Ankara merkezlı x formasına aıt 1970lerın basında uretılen kakao yağı kutusu.